Skip to content

Altijd al willen ervaren hoe een Topdog training met een hulphond kan bijdragen aan je ‘IK’ te versterken? En ben je nieuwsgierig hoe een hulphond je kan ondersteunen om meer grip op je leven te krijgen en voor jezelf te blijven staan ten opzichte van de ander en in de maatschappij? Dat kan!

Op 1 april 2016 organiseert Herstel op Poten een interactieve kennismakingsworkshop Topdog tijdens de Week van de psychiatrie Het thema van deze week gaat over zelfregie en heeft als titel: ”Iedereen is van de wereld en de wereld is van iedereen.”

Wat gaan wij doen:
Onder het genot van koffie en thee zullen wij met elkaar kennismaken en vertellen wat een Topdog training inhoudt en op welke gebieden deze training je kan ondersteunen. Je maakt kennis met Karel en Sia onze psycho-sociaal hulphonden. De workshop wordt afgesloten met een lunch en is er de mogelijkheid om vragen te beantwoorden.

Door een Topdogtraining te doen, ga je je beter voelen en beter over jezelf denken. Ook word je rustiger, duidelijker en handiger als je met andere mensen omgaat. En je leert je beter te beheersen.

Wanneer:Sia wereldbol
Vrijdag 1 april 2016 om 11.00 uur tot 13.00 uur, inclusief lunch.

Kosten:
Geen

Waar:
In zaal 3 van Enik Recovery College, Vaartscherijnstraat 51, 3523 TB Utrecht.

Aan deze workshop kunnen maximaal 8 personen deelnemen. Graag opgeven via het onderstaande contactformulier vóór woensdag 30 maart 2016. Vol = vol.

Voor vragen of meer informatie neem contact op met Herstel op Poten via telefoonnummer: 06-34 34 62 14. Meer lezen over de training? Klik op deze link: brochures.

 

Back To Top