Skip to content

Onze Sia, grondlegger van Herstel op Poten, is op 2 februari 2023 rustig ingeslapen bij ons thuis. Al maanden was ze aan het tobben en elke keer kreeg ze ontstekingen. Ze was op en hebben haar waardig laten gaan.

Ze leefde eerst als straathond in Turkije. Via Dierenopvang Koningen in Balkbrug heb ik haar geadopteerd toen ze 1 jaar was. Vooral met het doel om te gaan werken om mensen op een hoger plan te krijgen persoonlijk en maatschappelijk.

Sia was daar een kanjer in. Ze heeft in haar loopbaan als psychosociaal hulphond 54 trajecten gedaan en tientallen workshops, tientallen angst voor honden trajecten en vier Topdog opleidingen.

Ze heeft jong en oud ondersteund die kampen met verschillende stoornissen zoals o.a. PTSS, Autisme, AD(H)D, DIS, Bordeline, Bipolair, Schizofrenie, anorexia, psychose gevoeligheid, verslaving en depressie.
Haar eigenzinnigheid, duidelijkheid, gevoeligheid en warmte zorgde er mede voor dat mensen weer basisvertouwen kregen en regie pakte om weer in het leven te staan.

Gisteren heb ik veel gebeld, geappt met oud-deelnemers en mensen die haar aan het hart gingen. Zo waardevol om dit gemis te delen en alle verhalen te horen. Dank je wel dat steunt ons enorm.

Ik heb zoveel foto’s en filmpjes van haar.., toch deel ik deze. Iedereen die haar kent, kent deze blik. Liefdevol en paraat om naast je te staan. Ook jullie sterkte met dit verlies.

Speciale dank voor Dierenkliniek Helsdingen in Vianen voor de goeie zorgen en warme zorg voor haar en voor ons als eigenaar.

Dank je wel lieve wijze Sia!
R.I.P. 1-9-2012 – 2-2-2023
❤️ Dafne

#hersteloppoten #rip #hulphond #dankbaar #herstel #sia #hondenindehulpverlening #animalassistedinterventions #topdog

Back To Top