Skip to content

Honden voelen mensen feilloos aan, binnen een fractie van een seconden zien  ze de mens die voor hun staat. Honden liegen niet, ze zijn enorm duidelijk en zijn vrij van (voor)oordelen.  Ze kunnen als geen ander heldere en soms confronterende feedback geven. De speelse wijze van de hond werkt vaak ontwapenend op mensen. Dit maakt dat moeilijke thema’s makkelijker bespreekbaar worden.

Coaching geven door middel van honden kan mede hierom heel goed ingezet worden binnen teams die op zoek zijn naar meer deskundigheid,  inzicht en effectiviteit.

Herstel op poten biedt trainingen aan in de vorm van een ludieke workshop. Op team niveau, maar ook op individueel niveau, kunnen jullie op een actieve en ontspannen wijze met de hond aan de slag gaan met verschillende thema’s.

We verzorgen teamdagen of workshops bij u op locatie en op een locatie buitenhuis. Wellicht is uw wens deze dag uit te breiden met bijvoorbeeld een lunch, borrel of diner. We denken graag met u mee!

Persoonlijke ontwikkeling

Communicatie & non-verbale communicatie

Samenwerken & motiveren

Natuurlijk leiderschap

Zo kan bijvoorbeeld bij leidinggevenden de nadruk gelegd worden op natuurlijk leiderschap. Bij medewerkers kan de nadruk gelegd worden op effectief communiceren en samenwerken. Bij teams kunnen we met teambuilding en zelforganisatie aan de slag gaan. Het is ook mogelijk om meer inzicht in kwaliteiten, werkwijze, rollen en patronen binnen het team te verkrijgen. In de aanloop naar de workshop toe bespreken we met de opdrachtgever waar de behoefte ligt.

We dragen zorg dat er voldoende ruimte is voor verdieping, reflectie en persoonlijke aandacht. We werken daarom bij grotere groepen samen met andere trainers en honden uit het werkveld. Alle trainers zijn professionals en gespecialiseerd om de hondentaal en hondengedrag op een respectvolle en opbouwende manier te vertalen aan de deelnemers.

Back To Top